Rólam

Az úgy kezdődött, hogy 30-as éveim végén életközépi válságba kerültem. Ekkor találkoztam első tanítómmal, aki mindig azt mondta, hogy „Amikor majd Te segítesz másoknak akkor” és folytatta. Nekem pedig az járt a fejemben, hogy „Én? Na, én soha!”. Aztán „Talán majd.”, és végül „Jó, de hogyan?” Így tanultam meg, hogyan alakulnak ki a hiteink: Elég sokszor hallod valakitől, akkor végül elhiszed igaznak.

Tehát hogyan tudok én segíteni másoknak?

Jó néhány éve keresek- kutatok. Magamat, másokat, a miérteket. Azt elmondhatom, hogy évről- évre más ember lettem. Gyógyszertári asszisztensnek tanultam, és ebben dolgoztam 10 évet. Majd közgazdász diplomát szereztem és ebben is dolgoztam 10 évet, közben coach képesítést szereztem és így eltelt a következő 10 évem. Néha magam is elcsodálkozom, mennyi változáson mentem keresztül. Ez a kutatás fellelkesít, ez visz előre. Folyamatosan tanulok és keresem a számomra hiteles embereket, akiktől tanulhatok.
Stenger Györgyi bevezetett az NLP-be. Szilárd László spirituális segítőtő segített önmagam megismerésében. Sághy Andrástól az EFT technikáit tanultam meg. Cs. Szabó Ildikótól a Bach virágokról tanultam. Wiesner Edittől pedig azt, hogyan alakítsam ezt a tudást egy működő rendszerré. Az utóbbi 8 évben pedig a művészet és meseterápia az, amiben elmélyedtem. Tanultam a LEA-ban, a MMSZKE-ben, Prof. Dr. Vass Zoltántól, Tamar Hazut izraeli művészetterapeutától, és legtöbbet Mazács Zsoától.

Az évek alatt sokrétű tudást szereztem és arra a következtetésre jutottam, hogy ezekkel az ismeretekkel, mint coach tudok a legjobban segíteni.

Amiben én egyedi vagyok, hogy ötvözöm a coachingot a művészetterápiával.

Ha nem csak arra vágysz, hogy megismerd önmagadat, hanem vágyaid elérését is meg kívánod tapasztalni, akkor az én módszerem tud neked segíteni.

 

A művészetterápia elvisz addig, hogy megtudd ki vagy, a coaching pedig segít a meghatározásban, hogy ki akarsz lenni.